Tu știi ce mai face creierul tău?

Creierul tău dormitează, îți spun eu. Stă ca bou’ la poarta nouă și se vede pe sine cum se consumă cu porcăriile din media, în loc să sugă esența vieții. Creierul tău e invadat de paraziți externi mizeri care-l debusolează și-i schimbă direcția de mers, care-l bulversează și-i schimbă principiile de viață. Lucrurile simple, acum, sunt lucruri de căcat pentru creierul tău. El trebuie să asimileze căcănării inutile ca să fie în mood-ul ăsta jegos mondial, plin de superficialitate.

Creierul tău a eliminat anumite valori care-l făceau să fie izolat de „oameni”. Creierul tău acum e hipster: țipător pe exterior și gol pe interior. Creierul tău a ajuns să poarte și barbă ca să fie la modă, deși el e de gen neutru. Creierul tău smokes weed și bagă-n venă ca să se integreze și-n underground. Creierul tău nu ascultă manele oficial, că „manelele e de căcat”, dar le ascultă-n particular, „la greu”. Creierul tău știe ce e bine și ce e rău, deci orice argument i-ar aduce oricare, creierul tău i-ar da cu flit. Creierul tău e înconjurat numai de prieteni de calitate superioară, dornici să fie lângă el când are un ban în buzunar și face o cinste. Creierul tău este cel mai mare viril, chiar dacă, în realitate, are disfuncții sexuale. Creierul tău e în stare să iasă din cutia craniană și să se ducă să pupe vreo două-trei moaște ca să fie plăcubil și pentru morți. Creierul tău e… penibil.

Creierul tău lucrează, dar lucrează prost. Creierul tău asimilează, dar asimilează numai mizerii. Creierul tău nu știe să mai simtă. Creierul tău nu știe ce-i aia iubire, pe care-o confundă cu futaiul-maraton. Creierul tău nu înseamnă batjocură. Creierul tău nu are, în realitate, niciun prieten. Creierul tău este atât de bulversat, încât nici nu mai știe să facă diferența dintre bine și rău, adevăr și minciună. Creierul tău e pierdut, la fel cum și tu ești pierdut în lumea asta mare, în marea asta globalizare, în marele haos mondial.

Creierul tău te vrea pe tine, dar tu l-ai părăsit. L-ai lăsat în voia sorții și el a luat-o pe arătură. Mai stai, dară, o clipă de vorbă și cu creierul tău, să vezi ce are de spus, să vezi ce e cu el, să vezi ce nu-i convine. Să ajungeți la un consens prin care să puteți elimina unele minciuni care-l erodează de cine știe când?…

Așa că, tu trebuie să știi ce mai face creierul tău!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s