SEXUL, la români – inspirație folclorică

Într-o minunată zi splendidă, aproape excepțional de fantastică, o păsărică zăcută în propria stivă de căcat – practic, sub un arbore – mi-a adus inspirația(pe la nas) de a mă apuca de scris ceva despre sex. Ca un mare sexolog al vremurilor moderne ce sunt, m-am gândit că ar fi ideal ca cineva din această încăpere(uită-te în jurul tău) să apuce taurul de coarne, sau, mai bine zis de boașe, și să descoasă acest tabu sinistru al zilelor noastre, adică această Românie arhaizată sexual, dar cu gadget în buzunar.

Nu oi fi chiar la curent cu toate noutățile din domeniul fut, dar voi încerca pe cât posibil să aduc noutățile pe care le-am studiat intens(pârț). Cred că cea mai apetisantă discuție în materie de sex este cea legată de poziții. Știind câți salivează acum citind cele scrise mai sus, am căutat să fac un top al celor mai uzitate poziții românesciene, ca să fiu pe placul, și de ce nu, pe gustul doritorilor de fierbințeală. Așadar, să nu mai pierd timpul aiurea.

  1. Poziția milogului e aproape similară cu suptul pulii, doar că aceasta se practică exclusiv într-o manieră exhibiționistă. Mai presus de sexul clasic știut de toți, această poziție absolut românească vine și cu elemente noi într-ale sexului. O curiozitate ar fi cântatul în timpul actului sexual, atipic cântatului normal, cu inflexiuni de văicăreli, „săru’mâinile”, ș.a.m.d. O altă curiozitate ar mai fi și purtatul hainelor în timpul actului, și statul cu mâna întinsă. Sexul în poziția milogului este cel mai des întâlnit în preajma bisericilor după terminarea liturghiilor, în piețe sau zone intens circulate. Uneori, protagoniștii o fac și de față cu proprii lor copii, dându-le să sugă, dar nu de la partener măciuca, cum v-ați fi gândit, perverșilor!

  2. Sexul pe podeț. Acest tip de act sexual este puțin mai complex, deoarece implică o cantitate mare de oameni. Este, practic, similar cu sexul în grup, doar că aici noutatea ar fi absența cu desăvârșire a actului fizic sexual. Cel mai des se practică pe la țară, iar persoanele implicate în astfel de intimități sar de 60 de ani. Se fute des în gură, iar homosexualitatea aici nu este un tabu, ba din contră, se practică cu desăvârșire. Diversitatea o reprezită sexul opus rătăcit pe podeț. Un alt element definitoriu ar fi verbalul porcos, practicat în proporție de 80%.

  3. Sexul la coadă este o altă poziție sexuală practicată de români, întâlnită în mod predominant în instituțiile publice. Aduce puțin cu gang-bang, doar că are particularități românești care-l unicizează, oarecum. Se face agresiv, atât verbal cât și fizic. Praticanții sexului dur folosesc deseori piciorul pentru tibie și cur, iar cuvintele cele mai utilizate sunt „nesimțitule” sau „prostule/proasto”. Într-o partidă regulată de sex la coadă, tensiunea sare de cotele maxime, iar încăperea devine, brusc, nearisită. Subiecții se mișcă continuu, bruscându-se și agresându-se. Nu se recomandă astfel de practică sexuală la muncă sau în alt cadru decât cel al unei insituții publice. Pentru o partidă reușită, este de preferat ca participantul să fie plin de nervi și roșu ca racul.

  4. Sexul cu moaște este, relativ unicat, în sensul că se acceptă necrofilia într-un candru extrem de larg. Acest tip de a practica arta iubirii însumează sexul la coadă și poziția milogului, adăugând, ca particularitate o rămășiță așa-zis umană, pe care participanții la actul sexual o sărută cu patos, zăbălos. În variantă transcedentală, moaștea aia din vitrină reprezintă împlinirea sufletească a tuturor dorințelor participanților la bang. În mentalul colectiv românesc însă, ăla cu ouă și pulan, ea nu reprezintă nimic altceva decât o mare curvă care se fute cu toți.

  5. Sexul electoral, deși ultimul din listă dar nu mai prejos ca celelalte patru este, după umila mea părere, cel mai complex tip de act sexual practicat de români. Acesta se poate face oriunde, în orice anotimp, și cuprinde toate cele patru tipologii menționate anterior. Noutatea actului sexual electoral o reprezintă ademenirea întru sexualitate cu diverse mișmașuri ca zahăr, ulei, făină, orez sau găleți. Preferabil ar fi ca ademenitorul să aibă culoarea roșie în siglă, pentru a stârni focul arzător din inima electoratului. Întrunirile specifice de genul cântare în centrul orașului cu mititei și sărmăluțe au ca scop unic de a înțesa pasiunea pentru ștampilat. O altă particularitate de creștere a libidoului o reprezintă promisiunile electorale de tipul creșterea pensiilor și salariilor sau reducerea taxelor și impozitelor.

…și cam atât despre sexul la români. Niciodată prea țapăn, niciodată prea plictisitor, mereu cu noutăți și destul de hardcore.

Hai, viață sexuală liniștită și plăcută să aveți!

Advertisements

2 Replies to “SEXUL, la români – inspirație folclorică”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s