Iubirea-i un mare futai

E la modă să ți-o tragi. E la modă să te coțăi așa, calumea, cu cine-apuci, apucă-i de buci. Dacă nu ți-ai tras-o, nu e bine; te caută medicul și-n gaură de șarpe numai să-ți transmită că ai să crăpi de cancer testicularo-ovarian dacă nu o faci. Ce iubire, nene? Iubirea e futai, n-ați înțeles? Dacă nu te fuți, nu iubești și gata. Cum te fuți, cum iubești! Cum nu te fuți, hopa! nu iubești… Ca să-ți dai seama dacă iubești sau nu pe careva, trebuie să te fuți cu respectiva persoană. Apoi, după câteva minute fierbinți, poți spune cu mâna pe „inimă”(cunoscută și sub pseudonimul de penis/vulvă) că te-ai îndrăgostit lulea sau nu. Pe scurt, totul se rezumă la pătruns. Viața, în sine, e o mare pătrundere: pătrunzi în tainele maturizării, pătrunzi în încăperi, pătrunzi în miezul problemei, în mijlocul unei mulțimi, în biserică, în club, în market, ș.a.m.d. La fel ca-n pat e și-n viață, clar! Uneori pătrunzi încălțat, alteori doar cu șosete, dar important e s-o faci și gata.

Drept să vă spun, m-am cam săturat de toți căcații ăștia care știu ei cum stă treaba cu iubirea și, în mod particular, știu cum e treaba cu futaiul devenit PRIMORDIAL într-o relație. Eu mă întreb în cazul în care partenerul are avea cancer la cuc și nu ar avea cum face secs, atunci domnișorica-parteneră ar trebui să-l ia la măciuci că nu o mai iubește, sau cum? Oricum, povestea asta cu sexul e o chestiune ce ține de ce se „învață” de la alții – adică un căcat – , și mai puțin de o educație sexuală propice. Dacă te iei să întrebi juma’ din Românie ce-i ăla orgasm, o să-ți răspundă că-i vreun fel de mâncare, sau vreo băutură servită prin cluburi. Românul înțelege ca-n turmă că e bine să te fuți, instinctul te îndeamnă, dar mai departe de asta… blanc total! Cum o faci, de ce o faci, cu cine, cum și unde ar trebui să ajungi cu sexul nu mai contează. Schema e simplă: băiat penetrează fată, iar fata stă că așa se face. Ne futem ca-n codru dar suferim, totuși, de un pudism ieșit din comun și pe deasupra mai avem probleme și cu chestiuni care ne depășesc capacitatea de gândire. Vărsăm copii pe bandă rulantă dintr-un futai-accident intitulat generic „iubire”, dar ieșim în stradă să protestăm împotriva avortului, alături de niște obscuri cu sutană, dosar penal și kile de aur la gât… dar noi așa iubim… În schimb, nu iubim poponarii, nu iubim alte religii în afară de cea ortodoxă, nu iubim nici Uniunea Europeană care ne-a prădat țara; iubim doar să ne futem ca proștii, aiurea, că doar atât știm să facem. Ne-am născut cu instinctul pe care am preferat să-l conservăm, nu să-l cultivăm. Vorba cântecului: C-așa-i românul când se-nfutălește/Ca și pornache-ul când greșește…

Observ cum mulți iubesc pe mulți, în special multe iubesc pe mulți, și spun că iubirea ie multe, nu doar una singură. Practic, te-ai futut cu unul/una azi – o iubești; peste o lună ți-o tragi cu altul/alta – altă iubire. Cu alte cuvinte, iubirea asta-i un mare și des futai, ori, cel puțin așa deduc eu din explicațiile celorlalți. Iubirea asta, dom’le, implică mult sex, fără de care flacăra arzătoare n-ar exista deloc. Iubirea nu înseamnă acceptare, toleranță, înțelegere; iubirea românească este înțeleasă într-un sens: sensul futaiului și cam atât. Suntem habotnici, needucați și prost îndrăgostiți.

Dacă crezi că nu ai ajuns să iubești încă și vrei, totuși, o iubire veritabilă, ia-ți o jucărie sexuală de care te vei îndrăgosti cu siguranță.

Advertisements

3 Replies to “Iubirea-i un mare futai”

  1. Chiar este cocktail Orgasm. :))) Cat despre sex ca importanta în relație, nu știi pana când iau lipsește, ce loc ocupa, principal, secundar, niciunul.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s