Coaliția pentru care familie?

Și nu sunt un homosexual care scrie cu venin. Nici bisexual frustrat că-i în minoritate. Nici transsexual hărțuit de proști. Sunt un heterosexual stupefiat de conservatorismul poporului ăsta cu manelele-n glandă. Sunt om cu scaun la cap, iubitor de sex opus. O persoană cu frustrări, cu cutume, care încearcă să se descopere pe zi ce trece, și în înaintarea în viață poate să și înțeleagă ceea ce nu prea îi e la-ndemână. Și-s foarte multe ne-la-ndemână; o problemă arzătoare ne-la îndemână azi, în România asta maneloidă, o reprezintă căsătoria între poponari. Arde țara de grija partenerilor cu pulă care se iubesc, ori a vulvelor care-și bagă degetele-n… Pentru că la porno cu două femei se pot uita, dar să accepte căsătoria ba. Cam așa funcționează gândirea populară: bagi dumnezei și-ți fuți în viol femeia, dar ragi de credință și ai trânti un șut în cur unui poponar care, din punctul tău de vedere(limitat, că n-ai capacitate) e un handicapat care merită internat undeva la nebuni, ferit de ochii lumii bune, nu de alta, dar să nu o molipsească. Dar iar, hai să nu ne înțelegem greșit: nu le iau lor apărarea, cum nici „alor mei” nu le pun coronițe pe cap. Spun doar că, din păcate, ei reprezintă o minoritate prea puțin apărată și fără drepturi, practic. Că printre ei sunt zdrențe penale care reușesc să iasă în evidență într-un mod jenant, făcându-le o imagine – și așa nu tocmai bine construită – de tot căcatul și trăgându-i pe toți în jos, asta-i o altă poveste. Ideea e că și printre ei sunt uscăciuni, cum și printre streiții noștri sunt cu duiumul.

Știu că am abordat un subiect delicat pentru mulți români, dar pe mine chiar nu mă intereseasă. Zic DA căsătoriei gay. Zic DA celor care doresc să înfieze, indiferent că sunt de același sex, sau de sex opus. Aici nu se pune problema ca ambii parteneri să aibă penis sau clitoris; problema se pune dacă au cu ce educa copilul, oferindu-i o stabilitate emoțională, financiară și o educație cel puțin bună. Puțin îmi pasă(de fapt, îmi pasă cam tare!) că mama are chizdă și tata e cu pulă când copilul ăla e retras de la școală din clasa a 5 – a ca să se ducă la munca câmpului, ori cu vacile la păscut. Puțin îmi pasă că mama e femeie și tata e bărbat când discuția pe care o pot purta cu copilul se simplifică la a mânca, a bea și a munci. Mă doare sufletul când văd proaste care nasc prunci pe bandă rulantă pentru alocație. Mi se scoală părul peste tot când văd părinți care așteaptă să fie întreținuți de copiii lor. Mi-e scârbă de părinții care se văicăresc copiilor numai să primească de pomană. Faci copii ca să te șteargă la cur, ai? Asta e educația românească? Eu despre sex am învățat din mers, și m-am lovit de căcaturi. Părinții mei – simpli – nu m-au învățat NIMIC. Ori eu nu sunt de acord cu chestiunile astea. Copilul trebuie să știe să se protejeze și la futut, cum se va proteja și în viață de tot felul de cretini. Și toate astea numai prin educație se învață, fie că vorbim de școală, de educația sexuală, ori de spiritul civic.

Aseară am urmărit o dezbatere pe canalul public despre modificarea legii căsătoriei și m-am îngrozit. Tabăra gay versus tabăra normalilor. Printre ei ș-un preot, adică printre normali, că doar n-o fi vreun poponar pitit sub sutana aia neagră! Dar rău popa, neică! Rău de gură, rău de nervi, s-a aprins ca flacăra ceriului la limbajul civilizat al celor care se fut în cur… aia e! Și să sară pe ei, că el nu înțelegea mare lucru, și dacă capacitatea lui e una redusă atunci lucrurile trebuie să stea așa cum le știe el și niciodată altfel. La un moment dat bolborosise ceva de genul „am enoriați homosexuali”, deci indirect îi respectă, dar nu întru totul din moment ce nu e de acord cu căsătoria între persoane de același sex. Așadar, omul Domnului, cel care ar trebui să dea dovadă de înțelepciune, înțelegere și acceptare, e cu năravuri și pretenții, intrigat de faptul că niște „căcănari” vin să-și ceară drepturile cu voce tare. În accepțiunea lui ei n-ar avea de ce; sunt niște abisuri care sunt cunoscute, acceptate uneori să dea bine la populație, dar doar atât. Pentru preot diversitatea nu există, ci doar păcatul. La limita gândirii se află păcatul la care dânsul apelează de fiecare dată când nu reușește să înțeleagă ceva, și de multe ori nu reușește să înțeleagă mai nimic. Satana e-n homosexuali, care confundă căsătoria cu futaiul; ori, cel puțin așa a dedus el, că niște anormali n-au capacitatea să iubească la modul spiritual, și deci sigur confundă actul cu sentimentul. Ei, în momentele alea mi-am dat eu seama cam cât de greu o să le fie grupurilor minoritare de la noi să se impună peste pitbullii care au o limită: limita pe care ei o impun. Ei n-or să accepte niciodată ceva din exterior, indiferent că vorbim de țața Floarea de la țară care n-are carte și nu știe decât să dea la sapă, ori vreun prof universitar cu doisprezece lucrări științifice publicate. Să nu ne împotmolim doar în needucați; aseară, cam pe la ora asta, educații constituiau tabăra celor care doresc specificarea clară în constituție a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. Și educații ăia mi s-au părut cam închistați, și pe alocuri și agresivi. Deși în tabăra PRO FAMILIA TRADIȚIONALĂ erau și economiști, avocați, psihologi ori profesori universitari, am preferat să scot în evidență modelul pe care biserica ni-l vâră-n față, dorind ca apoi – tot ea, biserica – să mergem să pupăm sutane. Păi în condițiile astea, cu asemenea exemple, chiar nu e de mirare de ce lumea se îndepărtează din ce în ce mai tare de cele sfinte, împroșcând cu noroi în dânșii. Nu mai demult povestea cu clopotele și chipul patriarhului. Practic, țara arde și baba se piaptănă.

M-am întristat ș-am adormit cu un gust amar. Nu pot înțelege cum alții nu înțeleg că oamenii se pot iubi în diverse moduri. Încerc să caut noduri în papură, dar nu mă deranjează că iubesc diferit de mine. Nu vin să-mi fută liniștea, nu îmi fură mâncarea de la gură, nu-mi pun bețe-n roate și nici nu-mi fură fericirea. Nu mă încurcă cu nimic.

Întrebarea mea ar fi: EU DE CE I-AȘ ÎNCURCA CU CEVA?

Update: Pentru cei interesați, dezbaterea o găsiți aici .

Advertisements

2 Replies to “Coaliția pentru care familie?”

  1. Este o falsa dezbatere, avem aceleași drepturi și faptul ca biserica se amesteca în drepturile civile ar trebui sancționat de stat. Suntem în stat laic, nu bisericesc.

    Like

    1. Da, un stat constituit din hoți cu frică de Dumnezeu… Fain, nu? Suntem departe de adevăr. Ar fi multe de povestit, este o temă generoasă, dar și tristă în același timp. Nu ne putem căca de foame, dar vrem să se căsătoarească bărbat cu femeie. Asta să fie singura problemă nerezolvată în țara asta. În rest, lapte și miere, ca de obicei.

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s