Angajatul ALL INCLUSIVE

EMOJI.jpg

se caută More than… ai crede! Așa că, amigo, începe să te gândești să-ți mai faci și alte șieptișpe specializări pe lângă aia studiată-n faculta’, întru satisfacerea șefului unei firme fiindcă, mai nou, jobul înseamnă UNIVERSUL ÎNTREG. Practic, este prima poruncă(și cea mai importantă) dată de o structură creativă numită agenție(pârț!): Să nu iei numele managerului tău în zadar, și SĂ FACI DE TOATE ca să-i fie bine lui pe plantație, și nu ție, țărane! Cu ocazia asta(a more than pub) am reușit să-mi descopăr un nou talent: sculptura în căcat. E ceva altfel, un nemaintâlnit meșteșug(sper!), dorindu-mi ca noua veleitate să-i dea gata pe viitorii șefi. Vreau ca fiecare de teapa manageriței să aibă în biroul propriu câte o scluptură, căci poate doar așa își vor da seama de putoarea poveștii, adulmecând-o puțin…

Dar să o luăm cu începutul, ca să înțelegeți de unde a pornit măgăria. Ei bine, în urmă cu o săptămână, un anunț de angajare pentru postul de social media și web specialist se „planta” pe un grup de joburi de pe facebook. Nimic nou până aici; practic, un anunț de angajare ca oricare altul, doar că acesta nu avea cerințe cât pentru un job, ci pentru patru mai exact. Pe scurt: un om 4 în 1 va avea privilegiul angajării la M.T.P, având drept răsplată mediu de lucru plăcut și contract de muncă pe termen nelimitat. Ei bine, la o așa grozăvie de tipul „Țară, țară, vrem autotștiutor”, și reacțiile au fost pe măsură. Dar stați voi cuminți că treburile au început să se inflameze maxim abia după mesajul celor de la M.T.P. CITEZ:

More than Pub Catre tot cei care au creat super awareness anuntului nostru de angajare (multumim!): fosta noastra colega – care timp de 4 ani a facut absolut toate cele de mai sus – merita sa jubileze de fericire vazand cat de apreciate ii sunt talentele (“4 in 1” sau ‘fara numar’ dupa voi) de catre cei care nu stiu decat o bucatica, mica-mica. Fiecare cu cat il duce creierul, nu-i asa? :)Multumim, Raluca! Uite, daca nu plecai nu stiai cat de ‘rara’ esti.

 Untitled

Ia stai așa… Ce-ai făcut, neneo? Auleu! Păi tu agenție respectabilă dai un așa mesaj? Unde ți-e experiența, unde ți-e maturitatea? Te iei în gură cu toți proștii pe care tu îi numești așa cu degețelele alea postatoare? Cum să strigi în gura mare că te căsăpesc unii în timp ce tu îți faci harakiri? Nu-i corect, zic.

MTP

Mă rog, mesajul a stârnit un și mai mare rahat, urmările fiind recenziile negative picate parcă din senin pe pagina oficială a agenției, recenzii asemănătoare unei invazii de lăcuste. Poftim câteva mostre:

 

 

 

 

Însă oamenii au continuat cu atitudinea arogantă, nevăzând criza imensă prin care trec. Vorba aia: „te duci ca vaca-n trifoi”.

Concluzie: unii au o părere atât de bine împământenită despre propria lor persoană încât nici o armată nu reușește să le străpungă carapacea narcisismului. E simplu să crezi că ești mare și tare și să-i faci pe restul proști. E mai greu să accepți că toți proștii ăia, dar ABSOLUT TOȚI, te-au desființat, punându-te în situația să te reevaluezi. Oricum, agenției nu-i mai rămâne altceva de făcut decât să-l asculte pe Tom Peety cu piesa Free Falling.

Nu mai împroșcați cu lături absolvenții, nu-i mai puneți la punct și nu le mai țineți discursuri de tipul „ești un nimeni” atunci când își cer drepturile. Absurzi și nesimțiți sunteți voi, angajatorii, care v-ați obișnuit cu pupincurisme și slugărnicisme iar acum când eșarfa s-a desprins de pe ochii unora, voi săriți de cur în sus că nu mai are cine să vă maseze picioarele.

Știți ceva? HAI SICTIR CU ATITUDINEA VOASTRĂ! Ca să fiți respectați trebuie să și meritați. În plus, puțină decență pentru cei mici care vă produc veniturile; fără ei ați fi curu’ gol.

Capul plecat sabia-l taie sau nu. Dar mai bine ar fi să ridicați capul când e cazul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s