Nimicnicie

Absurd, absurd,absurd cântăm un absurdAbsurd, absurd, absurd jucăm în absurdNimic nu e cum am fi vrut… absuuurd!Minciuni, minciuni, minciuni ești un gunoiMinciuni, minciuni, minciuni singurul prost între noiDar nu vrei să admiți…. bă, tu te/ne minți! Și viața e frumoasă dacă știi s-o trăieeești… pluteeești…Dar nu în absurd și nici în miniciună.Te pup. Viață bună.

Irațional

Începând sfârșitul și-a desăvârșit cuvântulcântând oda unei prea-succinte întâmplări domoaleși se duce-ncet, să înceapă cercetări nasoale.Sunt goale?de sens mă refer, cuvinte înșirate de-a dreptul adulateși mult prea decimate din perspectiva-mi proprie;catalogată-s scorpiedar nu vreau să mă târâie sub țărână,stau țapănă-ntr-o mânăînfiptă în acum.hai, ne-ntâlnim pe drum!

Nostalgia

Singuri în noapte, singuri în zi, Singuri pe lume suntem doar copii; Dar unii pierduți în hățișuri stufoase, Lumină obscură și minți tenebroase. Îngânăm în cor un cântec de leagăn Scâncind a poftă de hrană umană, A sufletului leac doritor. Nu vreau să trăiesc, îmi vine să mor Dar privesc în jur și văd un …